jom ikut :

Monday, October 4, 2010

away...

بسم اللّه الرحمن الرحيم

alhamdulillah...
masih diberi peluang oleh-NYA untuk terus menghirup oksigen di bumi bertuah ini.dan alhamdulillah masih di beri nikmat Iman & Islam.

kalau ikut dalam jadual yang aku salin hari tu.hari ni ade kelas.huh...tapi aku rasa sedikit terkilan kerana hari ni aku tak boleh nak hadirkan diri.sebab ada benda yang perlu aku selesaikan.

tengok-tengok pasport.alamak expired date tahun depan.time aku tak balik time ni la kau nak mati.hmm nak buat macam mana.6 bulan sebelum expired date kena lah apply kalau tak kang tak pasal-pasal jadi pendatang tanpa izin.huhh aku ngak mau dong.

ikutkan hati nak je tangguh.tapi nak buat bila lagi kan.so esok pagi-pagi aku dah kena gerak ke Cairo.out of servis selama seminggu.huh..lamanya.

erm..cukuplah setakat ini dulu.mata ni dah minta di pejam.esok nak jalan jauh.4 jam perjalanan memang memenatkan lagi-lagi haba di sini masih lagi panas.nasib baik naik train so nanti boleh lah aku sambung tidur dalam train...hehe..

okies...nyte deary hearty...
miss u..muahhh...


kata hati : malasnya nak mensesak-sesak musim panas ni...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...